Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eurodac Automation
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament de procesare dozare si ambalare miere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Linia pentru imbuteliere lichide este recomandata producatorilor mijlocii si mari din industria alimentara.

Alimentarea si descarcarea recipientelor se face in mod automat cu ajutorul a doua mese rotative construite din otel inoxidabil, recipientele ajungand pe o banda transportoare in vederea dozarii.
Banda transportoare este prevazuta cu ghidaje reglabile pentru a permite transportul recipientelor de diverse dimensiuni.

In momentul in care recipientele ajung in dreptul dozatorului sunt detectate si se realizeaza dozarea urmand a fi transferate automat catre urmatoare operatie.

Dozatorul este construit integral din otel inoxidabil, functionand exclusiv cu aer comprimat fiind usor de intretinut si cu costuri reduse. Dozatorul este proiectat pentru a elimina pierderile de materie prima.

Volumul ce urmeaza a fi dozat este reglat cu usurinta si rapid folosind componente industriale ergonomice. Dupa dozare, recipientele sunt transportate catre echipamentul pentru capuire, etichetare si marcare, la finalul liniei fiind preluate de cea de a doua masa rotativa.

In functie de fiecare aplicatie, linia pentru imbuteliere produse vascoase poate fi modificata pentru a corespunde nevoilor clientilor.
Respecta normele europene privind protectia muncii si igiena.
Din Gura in Gura